Sofia Healing Cursussen en Workshops

We organiseren met enige regelmaat cursussen en workshops in het land. De doorlopende cursuscyclus bestaat momenteel uit twee cursussen:

  • Cursus Kom in je Kracht!
    • Heel je dertien lichtwezens (deel 1)
    • Overwin je Oertrauma's (deel 2)
    • Verlevendig je levensopdracht (deel 3)
  • Cursus Sofia Healing: Leren Transformeren, Transmuteren/Hercreëren en Creëren

Daarnaast organiseren we thematische workshops. In al deze cursussen en workshops gaan we op een heel toegankelijke en concrete wijze aan de slag met de effectieve methodieken uit de Sofia Healing™. Daarnaast reiken we je op een gestructureerde wijze de belangrijkste inzichten rond het thema zoals is ontvangen binnen de Aquariusmystiek. Eventueel daarnaast aanvullende inspiratie die op dat moment ontvangen mag worden. We reiken je ook graag de instrumenten aan waarmee je zelf aan de slag kunt gaan na de workshop of cursus. Tijdens deze dag(en) is er ook volop ruimte om te delen en met elkaar in contact te treden als je dat wilt.

Onderstaande cursussen en workshops worden exclusief door De Aquarius Academie/Stichting Sofia ontwikkeld en gegeven. De cursussen zijn voor eenieder toegankelijk. Raadpleeg de Agenda voor de geplande activiteiten.

Momenteel geven we de volgende cursussen:

Cursus Kom in je Kracht! deel 1, 2 en 3

Deze cursus bestaat uit:

Deel 1: Heel je 13 lichtwezens (2 dagen), prijs 119,- voor 2 dagen. Klik hier voor de gedetailleerde inhoud. Klik hier voor de eerstvolgende cursus.

Deel 2: Overwin je (oer)trauma's (2 dagen), prijs 119,- voor 2 dagen. Klik hier voor de gedetailleerder inhoud en klik hier voor de eerstvolgende cursus.

Deel 3: Verlevendig je levensopdracht (2 dagen), prijs 119,- voor 2 dagen.

Deze cursus heeft vooral tot doel om vanuit een heel diep niveau weer in je kracht te komen. Velen van ons zijn door de incarnaties heen steeds verder ontkracht en gedesorienteerd, waardoorwe uiteindelijk niet vanuit onze volle potentie kunnen leven en manifesteren. Je kunt je kracht op het diepste niveau herstellen door jouw scheppende en zelfhelende vermogen te (her)ontdekken en in te zetten. We gaan de belangrijkste oorzaken van dit proces ontwortelen. Het aarden van lichtwezens, het herstellen van jouw verbinding met de kosmische mens in jou, het overwinnen van je oertrauma's en het activeren van je levensopdracht staan centraal. Dit doen we op trefzekere en eenvoudige wijze vanuit de methodieken van de Sofia Healing.

Voor de gedetailleerde inhoud van de cursusdelen, klik hier.

Deze cursus bestaat uit drie delen van elk twee dagen. Deel 3 zal later in 2017 aangeboden worden. De delen kunnen los van elkaar gevolgd worden. Elk deel is een op zichzelf staand geheel waarmee je, ook zonder vervolg, gelijk al uit de voeten kunt en resultaat zult ervaren. 

Cursus Sofia Healing: Leren Transformeren, Transmuteren/Hercreëren en Creëren

In deze cursus leer je diverse toepassingen van onze scheppende vermogens, nl. Transformatie, Transmutatie/Hercreatie en Creatie, zoals deze zijn ontvangen door mystica Sonia Bos vanuit de Akasha. Je kunt deze methodiek toepassen voor jezelf, de ander, de wereld en zelfs het Leven! Deze cursus gaat in op ons dertienvoudig bewustzijn, de drie scheppende vermogens, wat je met deze vermogens mag en kan doen. Na de cursus kan je er direct mee werken. Voor de gedetailleerde inhoud van de cursusdelen, klik hier.

NB. Deze cursus is niet bedoeld voor therapeutische toepassing. Voor praktijkhoudende therapeuten zal speciaal een module worden ontwikkeld.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe cursussen en workshops, schrijf je in voor de nieuwsbrief en houd onze Facebookpagina in de gaten!

Wij organiseren ook workshops en cursussen op verzoek. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij verwijzen naar de disclaimer op deze website. Op al onze activiteiten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.