Zelf aan de slag met de Aquariusmystiek en de Sofia Healing

Zelfwerkzaamheid staat centraal binnen de Aquariusmystiek. Zo ga je eigen intuÏtie (innerlijk kanaal) op een dieper niveau openen waardoor je de antwoorden in jezelf gaat vinden. Bovendien kan je met de aangeboden instrumenten en met de scheppingskracht aan het werk gaan. Dit gaat ook je diepere inzichten openen, waaruit je begrip voor jezelf, aanvaarding, hoop en diepere inzicht over je eigen leven en het leven kunt putten.

 Hieronder lees je over een aantal mogelijkheden hoe je ermee aan de slag kunt gaan:

  • De boeken van Sonia Bos bevatten veel concrete informatie zoals boven beschreven. Daarnaast zijn aan een aantal van haar boeken CDs met meditaties uit de originele themadagen toegevoegd, die je kunt beluisteren en meebeleven. De boeken zijn verkrijgbaar in onze webwinkel. Een aantaltitels zijn tevens direct via Stichting Sofia te bestellen.
  • De kaarten met afbeeldingen van de Universele Symbolen kunnen een ondersteuning zijn bij je visualisaties en meditaties. Deze zijn verkrijgbaar in de webwinkel.
  • Met enige regelmaat geven we ook landelijke themaworkshops en cursussen. Dit geeft je de mogelijkheid om in een groep met een thema bezig te zijn, aan de slag te gaan met je gezondheid, levensvragen en eventuele blokkades. Uiteraard met behulp van inzichten en meditaties vanuit de Aquariusmystiek. Dit is voor eenieder geschikt.

Maak alvast kennis met de scheppende kracht van De Witte Roos. Werken met dit eerste Universele Symbool symbool kan zeer krachtige transformaties in jouw leven teweeg brengen.

Heb je ondersteuning (en begeleiding) nodig voor je persoonlijke problematiek of gezondheid vanuit de benadering van de Aquariusmystiek? Neem dan contact op met het secretariaat van Stichting Sofia via dit contactformulier. Afhankelijk van je behoefte kun je worden doorverwezen naar Aquariustherapeuten die werken vanuit de Aquariusmystiek.

NB. We verwijzen naar de disclaimer op onze website.