21 januari 2018 VOL: Tweedaagse cursus: Heel je 13 lichtwezens en open je kosmisch menszijn (21 januari en 11 februari 2018)

DEZE CURSUS IS VOL. OPGEVEN IS NIET MEER MOGELIJK.

In deze bijzondere cursus ga je ervaren hoe je door het aarden van de 13 delen van je eigen bewustzijn je weer, of nog meer, in je kracht komt. Dit is een cursus van 2 dagen met krachtige helende meditatiesessies en toelichting vanuit de Aquariusmystiek over je dertien lichtwezens, je dertien chakra's en je kosmisch menszijn.

Herken je dit?

Je ervaart twijfels over het doel van je leven en hoe dit tot nu toe verloopt? Voel je je vaak somber, vermoeid of leeg zonder dat je er echt uitkomt? Heb je het gevoel dat je weliswaar hard aan jezelf werkt maar er steeds niet bij kunt? Of misschien wil je een beter contact met je lichaam en ervaren wie je nu werkelijk bent? Je wilt de volgende stap gaan zetten, maar je weet niet hoe?

De 13 delen van je bewustzijn en je kosmisch menszijn

Het bovenstaande heeft meestal te maken met het feit dat je weinig tot geen contact hebt met alle 13 delen van je eigen bewustzijn: jouw eigen lichtwezens. Dit gegeven is voor de meesten onbekend. Hierdoor kun je eindeloos zonder enige vorm van doorbraak naar oplossingen blijven zoeken. Door je lichtwezens te gaan aarden ga je grote sprongen maken. Dit gebeurt doordat je weer gaat functioneren vanuit de heelheid die jij oorspronkelijk bent en weer bij de totale reikwijdte van jouw oorspronkelijke bewustzijn kunt komen. Zo krijg je diep inzicht, wordt je intuïtie sterker en kom je in je kracht. Ook kunnen door de aarding van je lichtwezens je eventuele lichamelijke klachten afnemen. Het helpt je lichtstructuur te helen en krachtiger te maken waardoor je minder vatbaar wordt voor invloeden van buiten jezelf. Ook kan het je meer acceptatie geven naar je aardse leven en dit met meer vreugde te gaan beleven.

Kosmisch mens worden en ons dertienvoudig bewustzijn ontsluiten is nu, in dit tijdperk, voor ons mogelijk geworden. Dit is in principe voor iedereen weggelegd. Hierdoor kun je jouw menszijn de waarde geven die het verdient. De tijd van lijden, niet-begrijpen, je versluiert voelen, verdichting is voorbij en we mogen gaan leven vanuit de Liefde en Eenheid en dat ook daadwerkelijk gaan voelen in ons menszijn, hier op aarde, in het hier en nu.

De volgende stap: aarding van je 13 lichtwezens en meer....

In twee dagen (met daartussen een aantal weken pauze) word je d.m.v. diverse krachtige meditatie-healingsessies begeleid met het aarden van al jouw lichtwezens en het neutraliseren/transformeren van je karmische velden. Tevens gaan we heling brengen voor de problematiek die ten grondslag ligt aan het contactverlies met je lichtwezens. Bovendien krijg je in deze twee dagen een toelichting op de betekenis van de 13 lichtwezens, je dertienvoudige bewustzijn en waar ze voor staan. Tenslotte krijg je de instrumenten aangereikt om jezelf te blijven ondersteunen in dit stuk.

Er zal ook genoeg ruimte zijn voor het stellen van vragen en voor het delen van ervaringen. 

Deze cursus is in principe voor eenieder geschikt. Mocht je twijfels voelen of de cursus geschikt voor je is,  neem gerust contact op. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie. Je bent van harte welkom.

Prijs 119,- voor twee dagen, incl. BTW. Inclusief koffie/thee/versnaperingen. Lunch graag zelf meenemen. Maximaal 15 deelnemers.

Locatie: Papaverweg 65, Zwolle.

Begeleiding: Frieda S. Bos

Frieda Sophia Bos is gestationeerd in Gieten en geeft workshops en healingmeditaties door het hele land. Ze gebruikt daarbij o.a. de methodiek van de Sofia Healing™. Ze is tevens voorzitter van Stichting Sofia waar de methodiek van de Sofia Healing, de dertien chakraleer en de Aquariusmystiek is ondergebracht. Frieda is dochter van de mystica Sonia Bos, die de grondlegger is van de Sofia Healing, de dertien chakraleer en de Aquariusmystiek (www.aquariusacademie.nl). Frieda zet zich onbezoldigd in voor het onder de aandacht brengen van het gedachtegoed van de Stichting en de ontwikkeling van de workshops en cursussen van de Stichting.

LET OP: Bij inschrijving commiteer je je aan  het volgen van beide dagen van deze twee-daagse cursuscyclus. Elke cursus heeft namelijk zijn eigen unieke energetische samenhang. Dit betekent dat gemiste dagen NIET kunnen worden ingehaald in een andere gelijknamige cyclus. De deelname kan in zijn geheel tot maximaal twee weken van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij later of tussentijds annuleren zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing (zie de algemene voorwaarden). Neem bij vragen gerust contact op.

Ik schrijf mij in voor VOL: Tweedaagse cursus: Heel je 13 lichtwezens en open je kosmisch menszijn (21 januari en 11 februari 2018) op 21-01-2018


Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Lees de algemene voorwaarden.

Verplicht aanvinken

Je kunt direct na je inschrijving afrekenen met iDEAL of PayPal.

Praktische gegevens

Start: 21 januari 2018

Vervolg: zondag 11 februari 2018

Tijd: 10.30 - 16.30 uur, inloop vanaf 10.00 uur

Locatie: De Schuur, Papaverweg 65
Zwolle, gratis parkeren en goed per OV bereikbaar

Kosten: € opgeven niet meer mogelijk