De Sofia Healing

De Sofia Healing is een authentiek onderdeel van de Aquariusmystiek. Het maakt gebruik van de zogenaamde Universele Symbolen die in de loop van de jaren vanuit de Akasha aan Sonia Bos zijn doorgegeven. Zij helpen ons de nu voor ons beschikbare scheppingskracht te gaan gebruiken voor de heling van onze trauma's en het hervinden van onze oorspronkelijke kracht en vermogens. Dit gebeurt o.a. via de weg van meditatie en visualisatie.

Toepassing van de Sofia Healing

De Sofia Healing kan op meerdere manieren worden toegepast. Dit zijn de belangrijkste toepassingen:

  • De Sofia Healing als behandeling
  • De Sofia Healing Meditatie (voor jezelf, de ander, de wereld en het Leven)

De Sofia Healing als behandeling wordt gedaan met een cliënt onder begeleding van een behandelaar. In de behandeling kan men beginnen met een basisbehandeling, zoals een lichtwezenheling, eventueel gevolgd door vervolgbehandelingen. De lichtwezenheling wordt uitgelegd in het boek Over Dertien Chakra's gesproken! van Sonia Bos.

De Sofia Healing meditatie kan worden gedaan in groepsverband of individueel. Daarin zijn vele toepassingen mogelijk. Op deze wijze kan zelfstandig worden gewerkt met de Universele Symbolen. Hiervoor hebben we een kaartenset met een korte handleiding ontworpen met afbeeldingen van de Universele Symbolen die in de Sofia Healing worden gebruikt. Hiermee kun je het gelijk zelf gaan toepassen voor je eigen welzijn en gezondheid.

De scheppingskracht: dertien scheppende krachten

In het leven zijn dertien scheppende krachten werkzaam. De kracht van de Bron zelf en de twaalf krachten (stralen) die van de Bron uitgaan. Deze dertien scheppende krachten zijn voor elk mens toegankelijk. De trillingen daarvan worden omgezet (getransformeerd) naar drie niveaus. In feite zijn er 3 x 13 niveaus van scheppingskracht werkzaam. Deze geven ons als mens het vermogen, als we er via ons eigen bewustzijn mee gaan werken, karma te neutraliseren, te herscheppen en te creëren.

Er zijn binnen de Aquariusmystiek van hogerhand negenendertig (3 x 13) Universele Symbolen vrijgegeven. Deze symbolen fungeren als een kosmische lichttaal, als het ware 'vertalers' van de scheppingskracht. Door de symbolen te visualiseren, worden in je meditatie de daarbijbehorende niveaus van de scheppingskracht verlevendigd of opgeroepen. Deze kun je dan gebruiken om te Transformeren, Transmuteren (herscheppen) en Creëren, al naar gelang de draagkracht van het symbool.

Het werken met de Universele Symbolen is heel persoonlijk en voelt voor iedereen anders. Het werken met deze symbolen gaat hoe dan ook je bewustzijn verder openen. Ook zal je in staat zijn te werken aan je blokkades, gezondheid, levensvreugde, verbinding met jezelf, etc. Het is een boeiend pad met eigen ontdekkingen!

Gelijk aan de slag?

Je kunt veilig en effectief leren werken met Sofia Healing tijdens één van onze workshops of cursussen. Of begin met de kaartenset met een korte handleiding ontworpen met afbeeldingen van de Universele Symbolen die in de Sofia Healing worden gebruikt. In diverse boeken van Sonia Bos worden de scheppende vermogens van de kosmische mens toegelicht.

Als je zelfstandig gaat werken met Transformatie, Transmutatie en Creatie, nodigen we je uit de disclaimer op deze website te lezen.