Transformeer je leven zo!

In het Aquariustijdperk krijg je de kans je leven volledig te transformeren en zo je belemmeringen en problematische levensprocessen achter je te laten. Door de nieuwe Aquariusenergieën kunnen we ons goddelijk bewustzijn openen. We krijgen daardoor nieuwe inzichten en vermogens en kunnen verlichting en heling vinden voor onze problematiek en ziekten. Alles wat niet liefdevol is kunnen we naar liefde transformeren.

We krijgen een heel belangrijk instrument vanuit de kosmos in onze schoot geworpen: het instrument van Transformatie. Transformatie is een methodiek, waarbij je aanspraak maakt op een nieuwe mogelijkheid, een instrument die het Aquariustijdperk biedt. Je gebruikt namelijk de in jou beschikbare scheppingskracht. De kracht die rechtstreeks vanuit de Bron komt. Transformatie helpt het karma dat jouw leven beïnvloedt op te lossen, te neutraliseren. Dit ruimt de blokkades op die je belemmeren op je levenspad. Het helpt je bewustwording, waardoor je leven meer gaat stromen en liefdevoller wordt. Werken met Transformatie geeft zelfstandigheid, inzicht, heling en verlevendigt de bedoeling van jouw leven.

De Aquarius Academie organiseert workshops en cursussen waardoor je (dieper) kennis kunt maken met Transformatie. Via Transformatie ga je je dertienvoudige bewustzijn, via je Dertien Chakra's , helpen openen door te werken met de scheppingskracht.

Zo word ook jij een Aquariusmens, zoals je bedoeld bent te zijn.

De Aquariusmystiek werkt ook met Transmutatie en Creatie, hogere werkwijzen waarbij met de scheppingskracht wordt gewerkt. Op deze website wordt dit in mindere mate behandeld, maar er worden wel workshops en cursussen over georganiseerd, zodat je hiermee kennis kunt maken en er zelf mee aan de slag kunt gaan. 

Het boek 'Over dertien chakra's gesproken: de chakra's van de kosmische mens' van Sonia Bos licht toe hoe het openen van ons dertienvoudige bewustzijn en ons vermogen om onze scheppingskracht te gebruiken, met elkaar samenhangen.